Løsningsorientert

Engasjert

Raus

Om oss

 

AButvikling as består av: 

Bernt Ø. Hjelmervik, partner og daglig leder
Rita Tuer, autorisert regnskapsfører og faglig leder
Ole Jonny Baanrud, autorisert regnskapsfører

Anette Flobergseter, autorisert regnskapsfører

Grete K. Samuelsen, regnskapsfører

Ann-Iren Øverby, regnskapsfører

Tone Nyborg Isaksen, partner


           Bernt Ø. Hjelmervik
Bernt er utdannet innen finansiering og regnskap ved Trondheim Økonomiske Høyskole og Copenhagen Business School, og har siden 2004 jobbet som aksjemegler og forvalter. Høsten 2009 flyttet han ”hematt” og ble med på etableringen av AButvikling as sammen med Aud Christensen. Arbeidserfaringen hans kommer i første rekke fra mindre foretak, også med eierinteresser. Fra arbeidslivet har han opparbeidet seg nyttig kunnskap om problemstillingene både veletablerte og tidlig fase-bedrifter står overfor.
 
Bernt kan kontaktes på telefon 971 95 441 eller epost bernt(at)abutvikling.no

Rita Tuer
Rita har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, avd. Rena, samt fra BI. Hun er autorisert regnskapsfører, og har siden 2008 arbeidet i regnskapsbransjen med regnskaps- og rådgivningsarbeid for ulike typer selskaper. Rita har fra før mange års erfaring med regnskap fra A-Å for små og store bedrifter, bl.a. Forestia, Moelven Våler og NAF Trafikksenter.

Rita kan kontaktes på telefon 414 75 532 eller epost rita(at)abutvikling.no

 Ole Jonny Baanrud
Ole Jonny har en bachelor i revisjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Han er autorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å siden 2003. Han jobbet 5 år i Oslo før han bestemte seg for å flytte tilbake til Kongsvinger. I Oslo jobbet han med regnskap fra A til Å hos Intouch Regnskap AS og som manager på regnskapsavdelingen til Anthon B Nilsen Utdanning AS. De siste 8 årene før han startet i AButvikling har han jobbet som daglig leder hos Glåmdal Regnskapsservice AS på Skotterud.

 

Ole Jonny kan kontaktes på telefon 911 98 049 eller epost ole.jonny(at)abutvikling.noAnette Flobergseter

Anette har en bachelor i revisjon fra 2014 og er i tillegg autorisert regnskapsfører. Hun har i flere år jobbet med regnskap fra A til Å hos andre regnskapskontorer før hun startet i AButvikling. Anette har drevet egen butikk i mange år og interessen for regnskapsfaget fikk hun nettopp gjennom å føre regnskap i egen bedrift.

 

Anette kan kontaktes på telefon 911 73 477 eller epost anette(at)abutvikling.no


 

 Grete K. Samuelsen

Grete har over 20 års erfaring som regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å både for små og store bedrifter. De siste 11 årene som medeier i et regnskapskontor i Asker. Og etter flere år borte har drømmen om å flytte tilbake til Våler blitt en realitet.

 

Grete kan kontaktes på telefon 452 62 800 eller epost grete(at)abutvikling.no


 Ann-Iren Øverby
Ann-Iren har full stilling hos AButvikling og har siden 2002 hatt praksis fra ulike arbeidsoppgaver innen regnskapsføring. Ann-Iren har erfaring fra store og små bedrifter og den første jobben som regnskapsmedarbeider var hos York Kulde AS (nå Johnson Controls Norway). Da hun etter hvert flyttet til Åsnes, fortsatte hun å jobbe med regnskap hos Landbrukstjenester Solør-Odal og de 9 siste årene før hun startet i AButvikling har hun vært regnskapsmedarbeider hos Hedmark Hus AS.


Ann-Iren kan kontaktes på telefon 416 08 339 eller epost ann-iren(at)abutvikling.no


 

Tone Nyborg Isaksen
Tone har sin utdannelse fra Høyskolen i Hedmark. Hun er utdannet registrert revisor og har ti års erfaring fra denne bransjen. I 2001 etablerte Tone regnskapskontoret ØkonomiRingen og har siden jobbet innenfor de fleste bransjer med hovedsakelig rådgivning og analyser. Fra 01.01.2018 ble Tone medeier i AButvikling. Her skal hun fortsatt jobbe med rådgivning for våre kunder.

 

Tone kan kontaktes på telefon 930 27 542 eller epost tone(at)okonomiringen.no

Adresse: Negardssvingen 2, 2270 FLISA

E-post: post(at)abutvikling.no

Tlf.: 971 95 441

Org.nr.: 994 745 433 MVA

AButvikling as © 2014

Sidene er utviklet Spire Web & Design