Løsningsorientert

Engasjert

Raus

AButvikling i ny utvikling!

 

 

AButvikling får ny eier og har store ambisjoner om å vise muskler i økonomilandskapet.

Regnskap- og utviklingsselskapet AButvikling får fra 1. januar 2018 ny eier.
-       Jeg elsker det jeg driver med og er glad i nye utfordringer, sier Tone Nyborg Isaksen, som fra nyttår vil eie 25 % av AButvikling, i tillegg til å eie ØkonomiRingen. Selskapene vil da totalt sett ha rundt 20 ansatte på Flisa, i Våler og i Elverum, som jobber med regnskap, rådgivning og etablereropplæring.

-        Tro på framtida
Det er Aud Christensen som i første omgang selger halvparten av sin andel i AButvikling.
-        Jeg er utrolig fornøyd med å finne en viderefører som Tone, det føles godt å levere stafettpinnen videre. Jeg har stor tro på at AButvikling kommer til å få ei god framtid, sier Christensen.
Hun forteller at det er avtalt at Tone skal overta resterende andelen på 25 % innen fem år. Partner Bernt Ø. Hjelmervik sitter fortsatt på sin 50 % andel i AButvikling, og han smiler fra øre til øre over sin nye partner.
-        Jeg er veldig fornøyd med at det ble en avtale med ØkonomiRingen, her har vi en partner som utfyller oss og gir oss mange nye muligheter, fastslår Hjelmervik.

-        Til dekket bord
Den nye eieren ser gode samdriftsmuligheter mellom sitt eksisterende selskap ØkonomiRingen og sin nye del i AButvikling.
-        Vi komplementerer hverandre bra. Jeg føler at jeg kommer til et dekket bord i AButvikling med mange flinke medarbeidere, så dette blir utrolig spennende, sier Isaksen.
De to bedriftene har hatt noe ulikt kundefokus, sammen vil de nå levere et bredt spekter av tjenester til både store og små bedrifter. I tillegg har AButvikling, som tidligere kjent, vunnet nytt anbud om etablereropplæringen i Hedmark.
-        Gründere vil få se litt ulike ansikt i framtida, og vi skal hele tiden videreutvikle etablereropplæringa, sier Hjelmervik.

 

Mål om å ta markedsandeler
Aud Christensen forteller at da hun rundet 60 år for ett år siden startet prosessen med å gå inn i en ny fase i livet.
-        Jeg har ikke tenkt å pensjonere meg, men jeg ønsker mer å være en frilanser, forteller Christensen.
Både Isaksen og Hjelmervik sier de er glad for at hun stiller seg noe til disposisjon i framtida. AButvikling har tidligere vært gasellebedrift, og både ny og gamle eiere er fortsatt sultne på suksess.
-        Vi har klare ambisjoner om å vokse og ta markedsandeler i hele Østlandsområdet, smiler alle tre. 

Ny giv: Tone Nyborg Isaksen, i midten, blir ny eier i AButvikling. Hun trer inn som faglig ansvarlig, mens Bernt Ø. Hjelmervik tar over ansvaret for den daglige driften etter Aud Christensen fra 1. januar 2018.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med:
Tone Nyborg Isaksen
Tlf. 930 27 542
tone@okonomiringen.no
Bernt Hjelmervik
Tlf. 971 95 441
bernt@abutvikling.no

Adresse: Negardssvingen 2, 2270 FLISA

E-post: post(at)abutvikling.no

Tlf.: 971 95 441

Org.nr.: 994 745 433 MVA

AButvikling as © 2014

Sidene er utviklet Spire Web & Design