Løsningsorientert

Engasjert

Raus

Om oss

 

AButvikling as består av: 

Aud Christensen, partner
Bernt Ø. Hjelmervik, partner
Rita Tuer, autorisert regnskapsfører
Ole Jonny Baanrud, autorisert regnskapsfører

Ingvild Lillemo, autorisert regnskapsfører

Ann-Iren Øverby, regnskapsfører

 

Aud Christensen
Aud har sin utdannelse fra Høgskolen i Buskerud, der hun er utdannet inne økonomi og markedsføring. Aud startet sin yrkeskarriere som lærer i markedsføring og bedriftsøkonomi før hun startet egen bedrift i 1999. Helt siden oppstart har hun holdt fokus på oppstart og videreutvikling av bedrifter i Hedmark. Hun er og har vært medeier i flere bedrifter og har styreerfaring fra flere typer bedrifter, bl.a. Solør Næringshage AS og Sparebanken Hedmarks konsernstyre. Våren 2009 ble hun kjent med Bernt som ønsket seg ”hematt” til Solør. Høsten 2009 ble Bernt og Aud partnere og AButvikling as etablert.

Aud kan kontaktes på telefon 976 76 800 eller epost: aud(at)abutvikling.no
Bernt Ø. Hjelmervik
Bernt er utdannet innen finansiering og regnskap ved Trondheim Økonomiske Høyskole og Copenhagen Business School, og har siden 2004 jobbet som aksjemegler og forvalter. Høsten 2009 flyttet han ”hematt” og ble med på etableringen av AButvikling as sammen med Aud. Arbeidserfaringen hans kommer i første rekke fra mindre foretak, også med eierinteresser. Fra arbeidslivet har han opparbeidet seg nyttig kunnskap om problemstillingene både veletablerte og tidlig fase-bedrifter står overfor.
 
Bernt kan kontaktes på telefon 971 95 441 eller epost bernt(at)abutvikling.no
Rita Tuer
Rita har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, avd. Rena, samt fra BI. Hun er autorisert regnskapsfører, og har de siste 5 årene arbeidet i regnskapsbransjen med regnskaps- og rådgivningsarbeid for ulike typer selskaper.
Rita har fra før mange års erfaring med regnskap fra A-Å for små og store bedrifter, bl.a. Forestia, Moelven Våler og NAF Trafikksenter.

Rita kan kontaktes på telefon 414 75 532 eller epost rita(at)abutvikling.no

Ole Jonny Baanrud
Ole Jonny har en bachelor i revisjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Han er autorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å i 13 år. Han jobbet 5 år i Oslo før han bestemte seg for å flytte tilbake til Kongsvinger. I Oslo jobbet han med regnskap fra A til Å hos Intouch Regnskap AS og som manager på regnskapsavdelingen til Anthon B Nilsen Utdanning AS. De siste 8 årene har han jobbet som daglig leder hos Glåmdal Regnskapsservice AS på Skotterud.

 

Ole Jonny kan kontaktes på telefon 911 98 049 eller epost ole.jonny(at)abutvikling.no

Ingvild Lillemo
Ingvild tok sin utdannelse ved OMH Business School og er Høyskolekandidat Øk.Adm. Hun har opparbeidet seg erfaring innen regnskap blant annet hos Moelven Byggindustri før hun ble autorisert regnskapsfører i 2003. Ingvild har selv drevet eget regnskapsførerfirma i 5 år. Som regnskapsfører har hun jobbet med rådgivning og regnskap fra A til Å for bedrifter innen ulike bransjer og ulike selskapsformer. Inntil hun startet hos oss, har hun vært ansatt i to år hos Klubben AS.
 

Ingvild kan kontaktes på telefon 415 53 460 eller epost ingvild(at)abutvikling.no

Ann-Iren Øverby
Ann-Iren har 100 % stilling hos AButvikling, og samtidig studerer hun på BI, slik at hun kan bli autorisert regnskapsfører. Hun har mer enn 14 års praksis fra ulike arbeidsoppgaver innen regnskapsføring. Ann-Iren har erfaring fra store og små bedrifter og den første jobben som regnskapsmedarbeider var hos York Kulde AS (nå Johnson Controls Norway). Da hun etter hvert flyttet til Åsnes, fortsatte hun å jobbe med regnskap hos Landbrukstjenester Solør-Odal og de 9 siste årene har hun vært regnskapsmedarbeider hos Hedmark Hus AS.


Ann-Iren kan kontaktes på telefon 416 08 339 eller epost ann-iren(at)abutvikling.no

Adresse: Negardssvingen 2, 2270 FLISA

E-post: post(at)abutvikling.no

Tlf.: 976 76 800 / 971 95 441

Org.nr.: 994 745 433 MVA

AButvikling as © 2014

Sidene er utviklet Spire Web & Design